Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce...
fot. Julianna Bednarczuk

Szparagi białe czy zielone? Makłowicz ma swój typ. Jak przechowywać szparagi? Przepisy od mistrzów kuchni

Pizza z zielonymi szparagami

Szparagi należy dobrze opłukać, odłamać zdrewniałe końce (cienkie szparagi zazwyczaj nie mają ich wcale), osuszyć na papierowym ręczniku. Grubsze szparagi zblanszować: zanurzyć na pół minuty we wrzątku, a następnie włożyć do zimnej wody, odcedzić, osuszyć na papierowym ręczniku, dodatkowo można przekroić wzdłuż na pół.

Zobacz również

Śląsk szykuje wzmocnienia na puchary. Przyjdzie piłkarz z klubu Bundesligi

NOWE
Śląsk szykuje wzmocnienia na puchary. Przyjdzie piłkarz z klubu Bundesligi

Duże głazy spadły na drogę w Ojcowie. Skały kruszą się i tworzą groźne sytuacje

Duże głazy spadły na drogę w Ojcowie. Skały kruszą się i tworzą groźne sytuacje

Polecamy

Trwają matury 2024. Zobacz harmonogram i najważniejsze informacje

Trwają matury 2024. Zobacz harmonogram i najważniejsze informacje

Przegląd tygodnia od 5.05 w Zabrzu

Przegląd tygodnia od 5.05 w Zabrzu

Pomysł na weekend: jak biwakować legalnie w lesie? Gdzie znaleźć miejsca biwakowe?

Pomysł na weekend: jak biwakować legalnie w lesie? Gdzie znaleźć miejsca biwakowe?