MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 3

Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim ciasto. najłatwiej zrobić to silikonowym pędzelkiem lub spodem od łyżeczki. Rozsmaruj na cieście także czosnek przeciśnięty przez praskę. Posyp całość rozkruszoną fetą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Jeśli feta nie była bardzo słona, możesz posypać ciasto także szczyptą soli.

Zobacz również

Gala operetkowo-musicalowa z najpiękniejszymi pieśniami odbędzie się w Starachowicach

Gala operetkowo-musicalowa z najpiękniejszymi pieśniami odbędzie się w Starachowicach

Raków pożegnał się z zawodnikiem. Miał być nadzieją na przyszłość

Raków pożegnał się z zawodnikiem. Miał być nadzieją na przyszłość

Polecamy

Jak ukryć masywne uda? Poznaj praktyczne triki i zobacz przykładowe stylizacje

O TYM SIĘ MÓWI
Jak ukryć masywne uda? Poznaj praktyczne triki i zobacz przykładowe stylizacje

Ta kaszubska zupa ma śmieszną nazwę, ale smakuje wspaniale. Sycący obiad w 30 minut

TYLKO U NAS
Ta kaszubska zupa ma śmieszną nazwę, ale smakuje wspaniale. Sycący obiad w 30 minut

Philips. Bezprzewodowe lampy czołówkowe

Philips. Bezprzewodowe lampy czołówkowe