MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Trwa kolejny remont na dworcu kolejowym w Lesznie

Trwa kolejny remont na dworcu kolejowym w Lesznie

W bazie PUP jest kilkanaście ofert zatrudnienia z różnych branż

W bazie PUP jest kilkanaście ofert zatrudnienia z różnych branż

Polecamy

Bulwersujący atak w Zabrzu. Rzucił się na 72-latka. Z pomocą ruszyli 17-latkowie

Bulwersujący atak w Zabrzu. Rzucił się na 72-latka. Z pomocą ruszyli 17-latkowie

Górnik Zabrze: Odwołano dotychczasowy zarząd klubu. Są nowe władze

Górnik Zabrze: Odwołano dotychczasowy zarząd klubu. Są nowe władze

Urzeka kwiatową słodyczą i delikatnością. Odmładza, zwalcza infekcje i goi rany

Urzeka kwiatową słodyczą i delikatnością. Odmładza, zwalcza infekcje i goi rany